Dares philippinensis

Dares philippinensis

PSG nr 331

Ursprung: Filippinerna (Palawan Island)


Detta är en av de allra minsta arterna av vandrande pinnar.


Honan blir bara ca 4,3 cm och hanen drygt 3 cm.


Det finns båda kön inom aveln och mig veterligen förökar de sig bara könligt.


Arten är lätt att sköta om och lämplig för nybörjare.

De trivs bra i rumstemperatur och terrariet behöver vara minst 13×10×10cm, gärna större.


Denna art är nattaktiv och håller sig mest i stillhet.


De äter gärna Salal och blad från björnbär och hallon.


För utförligare Skötselråd se fliken Vandrande Pinnar.

Hitta hit!

Annas Djurbod

Gransbergsvägen 26

139 73 Djurhamn

info@annasdjurbod.se


Swish 123 552 1810

Sociala Medier

Facebook - Annas Djurbod


Instagram -

annas_djurbod

Copyright Annas Djurbod© All Rights Reserved